8 mars 2024

Vi söker en praktikant till höstterminen 2024 (B-period)

Vill du göra uppsatspraktik på en av Sveriges främsta humanjuridiska advokatbyråer?

Vi söker praktikanter som är intresserade av familjerätt, internationell privaträtt och brottmål. Som uppsatspraktikant hos oss får du hjälpa våra advokater och jurister att upprätta handlingar, göra rättsutredningar, följa med på förhandlingar samt biträda med administrativa uppgifter m.m.

Insulander Lindh advokatbyrå grundades 1983 och är specialiserad på familjerätt. Vi har en unik kompetens inom medling i familjerätt samt stor erfarenhet av att arbeta som ombud i mål om barn, bodelningar, arvstvister och IP-rättsliga ärenden. Vi tar också uppdrag som bodelningsförrättare, boutredningsman, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn.

Vi söker nu en praktikant för höstterminen 2024 (B-period). För att bli aktuell som praktikant hos oss ser vi helst att du läst någon eller några kurser inom våra specialistområden samt har för avsikt att skriva din uppsats inom familjejuridik.

Närmare upplysningar lämnas av Mikaela Meese och Nelly Hedberg, 08 667 61 67, info@insulander-advokat.se 

Skriftlig ansökan med CV, personligt brev och betyg skickas till info@insulander-advokat.se. Välkommen med din ansökan senast den 19 april 2024. Intervjuer hålls löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Nelly Hedberg

Kontakta oss

Vad vill du fråga om? Gör ett eller flera val i rutorna

Ange en kort bakgrund till ditt ärende

Ange dina kontaktuppgifter

Ange motpartens uppgifter

Skickar

Meddelandet skickat

Vi hör av oss snart!

Något gick fel

Prova igen, om fel kvartsår kontakta oss via e-post eller telefon.

@insulanderlindh